Friday, August 27, 2010

kembali ke zaman kanak-kanak...=D

salam 1 malaysia..*skema la plak..hahah..*
da lama da tak update blog...takde masa la nak update..kerja berlambak-lambak..hoho..

ni nak story sikit la, kenapa la ak buat entry kali ni tajuk sampai macam tu sekali..
adakah ak akan menjadi kanak2 semula..*walaupun bkn fizikal..*
mesti ada yang cakap ak ni mental ke hape...hahahah...ahhh..pedulikkan..

wehhh...sekarang ni ak da addicted to anime..
anime ni dulu pernah tayang kat tv2..pukul 9 a.m...n lepas anime ni..anime dragonball tu pulak sambung..
agak2 nya anime apa ek?? *hahaha..ak ase msti ade yg tau ni...*
anime yang ak suka bangat tengok dari kecik sampai sekarang tu...anime SAILORMOON..



like..!!!


hahaha..macam pelik je la kan..walaupun umur da 20..
tapi still minat lagi kat cite katun2 macam tu..hahah.. 
rumate ak pun pelik,, kenapa la tak suka kat cite anime lain...yang sailormoon jugak la ak minat..
huhu..nak wat camne an...


semua sekali watak2 sailor warrior ni..daripada sailormoon awal..sampai la sailormoon Super S kot...


sebenarnya..ak da lama tak ingat yang ak ponah minat kat cite ni dulu..
tapi ada 1 insiden dalam kelas kkm dulu yang buat ak terimbau kembali kenangan silam..*ayat xley blah,.,,haha*
ada lectrurer tu tanya ak..cite katun yang ak minat masa kecik2..
ak dengan bangganya la cakap ak memang minat cite sailormoon ni.. tak pernah miss kot masa dulu2...hihi..
sanggup bangun awal pagi ni..semata-mata nak tengok cite anime yang warna-warni ni..
ada ke semua dalam kelas tu blur,, * takkan xtau kot ade cite anime cm2...hahah...plik bin ajaib tol la...*
n dulu jugak..ak ada simpanan koleksi2 sticker2 sailormoon ni..siap ada buku sticker..* ala yg ley tmpal2 ticker 2..n then kte ley wt design cmne yg kte ske mse nk tmpl 2 la..* n..buku tu jugak cover sailormoon..



watak utama = usagi..(nama jepun..),,serena (english version..)


n then..dalam masa 1 bulan ni..ak da tengok cite anime kegemaran ak ni..bayangkan..at least 1 hari boleh habiskan 1-10 episod..
mantap la kau dayah!!!!! haha...*puji dri-sndri..*
n sekarang ni baru la ak paham jalan cite sailormoon ni..
kalau time zaman budak2 comel dulu..*kcik2 ak comel au..da bosa ni je..agyla comey...hahaha*
ak bukannya nak ambik port pun..cite dia ni camne ke..
yang ak tau time tu..nak tengok dia transform jadi sailormoon..*ayat usagi (sailormoon) yang ak memang ingat sampai sekarang.. = bertukar..n lepas tu mule la dy wat aksi2 tukar bju dy tu..*


cantik kan..ak suka tengok kostum2 baju dorang ni..cantik2 belaka..


kawan ak cakap cite ni seksi-meksi sikit..tapi..katun je kot..haha 
n sekarang ni..ak tengah cari cd or dvd sailormoon ni..*sng la skit nk tgok..drpda tggu U tube ..lambt gler kot nk loading episod..huhu*

kalau nak dengar or download lagu tema sailormoon ni..
klik di sini..



poyo je..haha..





dari kiri = ami (sailor mercury), rei hino (sailor mars), usagi (sailormoon), mako (sailor jupiter), minako (sailor venus)





seksi-meksi





cantik!!!!




aksi sebelum lawan musuh..





so kiut la..haha


3 comments:

irasizuka said...

hahahahha.....sailormoon,,,,huahua

irasizuka said...

i like sailormoon tooo...

aKu SuKe PInk said...

hahah...i like sailormoon too...klau prasan lagu kt blog ni pn amek dri cite sailormoon gak..huhu..=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

semakin tua..

Lilypie Kids Birthday tickers