Sunday, December 19, 2010

games time..!!!

assalamualaikum dan salam sejahtera..sari berita penting...*macam nak baca berita la pulak..hoho*
sekarang tiba-tiba je rasa rajin la pulak nak meng'update' blog..
padahal sebenarnya boring..tak tau nak buat apa..*ada idea nk tulis..baru la tiba-tiba bersemangat je tu..hahah..*

okay la..ak mau story-mory la sikit pasal aktiviti ak sepanjang cuti semester yang sekejap ni..
ak menghabiskan dan meluangkan masa ak untuk buat kerja yang sangat-sangatlah 'berfaedah'...
iaitu...main game!!! hahahahahah..bukannya nak jalan-jalan ke hape..patut la orang kampung duk membebel je..haha..*dasat tu,,,bkn mak bapak ak je yang bising..jiran-jiran pun join sekaki..hahaha..*

okay la..antara game yang ak main tu..ada la yang memang best dan ada la jugak yg suam-suam kuku je game dia..* tak mencabar langsung..huh..!!*


nama game ni..It Girl.. game ni ak start main masa 2 or 3 hari yang lepas kalau tak silap la..
game ni macam boring sikit la..tapi ak hentam je main game ni..hahah..



game ni pulak nama dia..City Ville.. game ni sebelum balik cuti semester hari tu..kawan ak ajak main..
so bila exam da abis..apa lagi..main la..*games yang ade link tu..semuanya ak main kat fesbuk..tu la yang selalu je on9 tu..hihi..*



game ni pulak nama dia..Feeding Frenzy..boleh la kalau nak hilangkan tension kalau main game ni..cuba la..haha



Nanny Mania..agak best jugak la..




ni pulak.. Paradise Pet Salon..




game ni memang psiko la..Hell Kitchen ni memang menguji tahap kesabaran dan kepekaan nak siapkan order makanan dalam masa yang dah ditetapkan..



Zuma..game yang selalu je ak 'menang'..haha




Mahjong Titan..game ni best!! *ada ke kawan ak cakap game judi..haha..bukan la..*

setakat ni la dulu untuk entry kali ni..
percubaan pertama tulis post guna bahasa yang kurang la short form nye..*walaupun ada la jugak ak main tokok tambah perkataannya..haha..ni da jadi manglish da ni,,'malay englsih"..haha,,*

2 comments:

aziera said...

hahahaha kuat main games...

aKu SuKe PInk said...

haha..bukannnya selalu,,,hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

semakin tua..

Lilypie Kids Birthday tickers