Friday, May 20, 2011

SEGMEN BLOGLIST ABGTEROR | Tanah Tumpah Darahku

assalamualaikum...

tadi masa jalan2 tengok blog2 yang best,,,terjumpa la 1 entry ni...
so nampak macam best, ak pun apa lagi, join la..hihi

ok jawapan untuk soklan yang diberikan...jeng..jeng..jeng..* haha,,saje je nak bagi suspen sikit..haha*



1. Dimana anda dilahirkan?
    Telah dilahirkan di Kuala Lumpur.

2. Dimana anda dibesarkan?
    Telah dibesarkan di Negeri Sembilan.

3. Negeri pilihan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist abgteror.
    Negeri Sembilan

4. Cerita sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut.
    Sebab...pada pendapat saya, Negeri Sembilan ni sebuah negeri yang unik. Unik dari segi adat, bahasa n pantang-larang. So, Negeri Sembilan memang best n sweet..hihi..=)


About Me Myspace Comments
MyNiceProfile.com

2 comments:

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan.. Shera singgah blog ni tau..
Shera dari blogger Johor..
^_^ Yeayy!!

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

hidayah abu said...

hai..
w'salam...hehe
thanx sebab sudi singgah blog ni..
org johor rupenye...=)

InsyaAllah, dayah terjah blog shera...
=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

semakin tua..

Lilypie Kids Birthday tickers