Saturday, December 31, 2011

study week again..

assalamualaikum..
ok.. memang da lama tak hupdate blog pink ni..

study week yang rasa macam bukan study week je,,,
rasa macam da study.. tapi tak tau pe bende yang duk study tu..

study dalam bilik pun, bukannya membantu pun.. lagi banyak termenung daripada study.. *da la stay up sorang2..hmmm..*

time2 genting nak exam ni la mood nak wat kraftangan bagai ni wujud dalam diriku yang tak seberapa kreatif ni..haha!. *ayat skema.. ;)*

lepas abis exam ni kena siapkan bab 2 & bab 3 tesis..

my luvely cross stitch floss & others,, wait for me k!
anda akan disayangi dan dibelai sepenuhnya cuti nanti!.. ahhhaaa.. =P

1 comment:

[fArAh aLiAs] said...

mari join Segmen Pertama Farah Alias..! Need ur support!

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/1st-segmen-by-farah-alias-lagu-pilihan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

semakin tua..

Lilypie Kids Birthday tickers