Friday, June 1, 2012

diam bukan bererti tiada

assalamualaikum..
sudah lama diri ini tidak menulis di dalam blog pinky ini.. *xbleh blah ayat kau! haha*
da dekat 2, 3 bulan tak hupdate blog..
tapi tak bermakna diam-diam besi berkarat.. *ada kena-mengena ke? haha*

dalam jangka masa tersebut, diri ini menyibukkan diri dengan cik tesis yang terchinta tu la...
nak update blog pun, kepala otak ni asyik terpikir plak kat tesis tu..

alhamdulillah.. sekarang ni tesis pun da siap jilid and submit..
so.. kita enjoy!! *enjoy sangat la kan.. sekarang ni pun tengah study week.. enjoy dengan buku-buku je la nampak gayanyerrr....*



akhirnya! ni la hasil usaha aku selama dua sem.. ;)




About Me Myspace Comments MyNiceProfile.com

1 comment:

Namaku Asumira said...

amboi kene jilid2 bagai.. hahaha
btw tahniah dayahh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

semakin tua..

Lilypie Kids Birthday tickers