Tuesday, January 4, 2011

kuliah baru...semangat baru...*lecturer lama..kikiki..*

assalamualaikum n salam sejahtera kat kawan-kawan pembaca blog n siapa2 je la..haha
ok la..time semua orang tengah layan mimpi indah di tengah malam buta ni..
ak sibuk pulak nak menulis atau dalam istilah lainnya meng'update' blog..*giler poyo ayat minah pink ni..haha..*

ok la..hari ni da start da semester baru n secara sedar tak sedarnya ak da dekat 2 tahun da study kat Universiti Mahal ni..*memang mahal pn..aaarrrggghhh,wat sakit ati je kalau cite...*
ok la...pagi tadi kelas start dalam pukul 11..ok la jugak untuk minggu 1st ni..*ye la..tutor x daftar agy..memang la x pack..*
n kelas tu lecturer kegemaran ak yang ajar..so ak excited la nak masuk klas dia..tapi disebabkan oleh sebab2 yang memang sengaja tak dielakkan..so ak sampai 5 or 10 minit lambat la kat kelas tu..
punya la cuak..nak masuk ikut pintu belakang,.,kunci la pulak..so dengan rasa cuak + takut + malu + segan..ak masuk bila ada budak lain yang lambat jugak masuk ikut pintu depan....*lecturer ni garang sikit.."actually memang garang pon.."..dy memang pentingkan masa..sebab tu ak suka dy..hoho..*

takpe la..so macam biasa dengan kontrol cun n ayu habis..ak duduk la dekat area-area geng ak selalu duduk..*hahaha..da malu + masuk lambat..memang la kena kontrol..hahaha*
masuk-masuk je,,lepas briefing apa yang patut,,terus je start kuliah..*oh noo..ak x sedia agy kot nak salin-dengar-hayati kuliah ni..*
kuliah lepas tu..lecturer tak masuk..tunggu dekat setengah jam jugak la..n then kitorang blah camtu je..*besela minggu add n drop ni..lecturer n student skali ramai je yang x masuk..*

n ak harap lepas ni semangat nak salin-dengar-hayati kuliah ni datang..
kena study sungguh2 ni..semester ni banyak subjek kira2,,,*ada hati nak amek fizik konon..geostat + kuantitatif + advance GIS tu ley bawak ke x???..haha..*

till then...



ni jabatan sejarah ni..takde kena-mengena dengan jabatan ak..*tapi ni je pict dekat fak yg ak ade..so jadilaaa,,,*


About Me Myspace Comments
MyNiceProfile.com

3 comments:

Namaku Asumira said...

hehe u wa pun mahal
xsguupppp huaaaa

Namaku Asumira said...

unibesiti kite pun mahal jugak..
bile la nak dapat diskaun kan2 hehe

aKu SuKe PInk said...

haha..da name nye UM..Universiti Money..xpun Universiti Mahal..da la duit ptptn msuk lmbt..pokai da ni...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

semakin tua..

Lilypie Kids Birthday tickers