Thursday, June 30, 2011

sibuk ber'cross stitch'

assalamualaikum kawan-kawan..
maaf sangat-sangat sebab da jarang update blog..hehe
sekarang ni ak sibuk sangat menjahit * bukan jahit baju raya..lol..*
ak sedang menjahit gambar-gambar ikut jahitan cross stitch..
hari tu ak terjumpa balik dengan barang jahitan cross stitch ak masa darjah 3 * ak ingat lagi.. masa kelas tunas puteri dulu la, ak belajar benda ni..hihi..*

apa itu cross stitch?
ok.. untuk makluman kawan-kawan semua,
cross stitch merupakan salah satu seni jahitan dan ia ni ialah jahitan yang berbentuk silang pangkah..
kalau nak tahu dengan lebih lanjut sila lah ke www.yatiandstitch.com * macam-macam info dan pattern cross stitch ada.! *

dan ak sekarang tengah berjinak-jinak kambing dengan jahitan cross stitch ni..hehe
nanti bila da siap, ak tunjukkan hasilnya kat korang semua..haha



gambar ni ihsan daripada blog..  * cantik kan! *



About Me Myspace Comments
MyNiceProfile.com

2 comments:

Yati said...

Hidayah,
terima kasih, mentioned yatiandstitch. :)
Selamat ber-cross stitch!

hidayah abu said...

cik yati..
same-same..
csntik pattern cross stitch anda!
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

semakin tua..

Lilypie Kids Birthday tickers