Sunday, September 18, 2011

Nak daki Broga Hill..!

Assalamualaikum..
Da lama teringin nak daki bukit or gunung..
Masuk gua da suda.. nak try gak daki-daki bukit ni...

Ramai cakap yang view kat atas Broga Hill ni superb yang amat..
Nak gak try tengok dengan mata sendiri..



Macam best je kan? hehe (sumber : Google)


Haha.. badan kecik.. tapi suka aktiviti lasak! haha..

=D


About Me Myspace Comments
MyNiceProfile.com

5 comments:

.:AiN iKeUchi:. said...

teringin jugak..memang view dr bukit broga ni best ..kan.hehe~

fiq. said...

<--- pom teringin nak naik broga hills! kalau tangkap gambar subuh2 tu pergh,,,mesti cun shiot! pernah buat entry pasal ni jugak,,


kat semenyih je pon, p la!

ijA said...

best kot, kawan-kawan kita yang g..kita xg pun..ahahaa..nak pergi naik bukit tu tengah=tengah pagi buta..pas tu matahari terbit cantik xlah panas sangat kan..ehhe..xde pengalaman..kawan cerita je ne..

hidayah abu said...

cik ain = tu la.. best kot.. =D

cik fiq = mmg superb la view dy klau time subuh2 cmtu.. heheh..

cik ija = msti best kan? nk prgi...huhu

dela said...

akak dah nai..... time subuh2. penat giler... :) tpi best... rmai org stiap prjalana...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

semakin tua..

Lilypie Kids Birthday tickers