Thursday, September 29, 2011

Go Genting!

Assalamualaikum..
Da lama cik dayah tak update blog kan..
So entry kali ni cik dayah nak kongsi sikit pengalaman cik dayah bergumbira di Genting Highlands baru-baru ni.

Sebenarnya, kitorang da lama sangat rancang nak pergi Genting ni..  
* dari 1st year lagi kot duk rancang*,
Alhamdulillah, masa 3rd ni la baru la dapat pergi dengan kawan-kawan..
Rasa macam heksited sangat la kan dapat pergi sana..* ye la, kawan-kawan yang study dekat U jauh pun da pergi, ni kan pulak kita ni yang study dekat ni..hihi..*

Cik dayah tak suka sangat naik skyway @ cable car ni... bukannya apa.. pening kepala ni..

 Ok la.. nak upload pict sikit..hehe




masa ni baru je sampai dekat Genting..



kawan-kawan yang pergi.. pakej untuk 13 orang sekali.. baru jimat..hehe



time ni da sampai kat atas Genting tu.. muka memasing excited je..hehe



nampak scene yang cantik je, mesti nak ambil gambar..huhu



pirate ship! takut + malu..huhu


ni la skyway yang digunakan untuk naik ke atas.. 3.4 km panjang kot..


Secara keseluruhannya, pengalaman kat sana memang best bangat..
Terutamanya time masuk Snow World,, sejuk giler,, sampai sakit kaki & tangan ni..
Time naik Pirate Ship tu yang paling malu sekali..
Boleh pulak cik dayah menangis, rasa takut yang amat.. rasa macam nak terbang je naik benda tu.. Jantung ni rasa macam jatuh,, takut sangat.. sampai sekarang kawan-kawan cik dayah tak boleh lupa muka cik dayah time naik Pirate Ship tu...
MALU!!! hahahaha.. =p


About Me Myspace Comments
MyNiceProfile.com

2 comments:

Namaku Asumira said...

waaa bestnye bestnyeee
jeles i tau
:D

Poktekz said...

mengape mengape mengape??
di mane gambar saya???
hohohooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

semakin tua..

Lilypie Kids Birthday tickers