Saturday, October 22, 2011

The Proposal..

Assalamualaikum..
disebabkan permintaan kawan-kawan semua.. * bajet femes,,hihi*
cik dayah update sikit apa yang cik dayah duk bz buat sekarang ni..

cik dayah tengah tunggu orang propose cik dayah ni..* ok.. memang tipu la kan..=p*
sebenarnya, cik dayah amat-amat la bz yang teramat sangat la ni..
nak siapkan proposal untuk penyelia latihan ilmiah tengok..
kot ok tajuk & proposal tu,, Alhamdulillah..
tapi kot tak ok tajuk tesisnya.. kena la buat balik proposal tu bagi penyelia puas hati..

hmm..memang pening kepala pikir tajuk apa yang sesuai nak buat kajian ni..
kalau da tajuk ok,, nak kena buat interview, soal selidik & minta data kat jabatan kerajaan..
ingatkan bila da 3rd year ni, matang la sikit dalam buat keputusan segala bagai ni.. tapi.. lagi serabut nak pikir ada la..huhu.. ; (


About Me Myspace Comments
MyNiceProfile.com

1 comment:

Namaku Asumira said...

tahu xpeee..
3rd year ni makin serabut aku rasee
argghhhh

hahah lelebey pulak den ni :P

btw.. yayy!! dayah update!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

semakin tua..

Lilypie Kids Birthday tickers