Wednesday, March 9, 2011

ada orang boleh baca jodoh ak????

assalamualaikum semua..
haha..daripada duk frust sebab benda yang da lepas tadi...so ak nak story sikit la..
apa yang kawan ak cakap tadi kat ak..
dia cakap..bila dia tengok muka ak..dia dapat baca jodoh ak dengan orang mana..
n ak pun tanya la..*excited giler kalau bab2 camni..hahah*
dia cakap ak maybe ada jodoh dengan orang2 pantai timur..especially orang terengganu..
haaa?? apa?? orang terengganu?? tidak kebolehpercayaan ni,...muahaha..

padahal ak takde la bf orang2 belah sana..memandai-mandai je kawan ak tu an..n dia cakap..
kebanyakan kawan2 yg dia tengok..memang betul tu jodoh dorang..
haha..ak tak kisah pun mana2..tapi kalau boleh ak nak orang yang dekat2..*kalau yg sebelah umah tu memang best la..muahaha...padahal xde pun budak2 laki jiran ak..sumenye orang tua ade la..hahaha..*

hahah...bila ak ingat balik apa yang kawan ak ni cakap....ak pun macam....entah la...hihi..*giler gedix kot..*
sejak akhir2 ni pun asyik nyanyi lagu siti tajuk debaran cinta tu je..haha,,kenapakah???
adakah jodhku semakin hampir? *gatalnye ak ni..haha..*

inikah debaran cinta...~~~lalalalalalala..............*rase macam nak gelak..hahahahha..*


About Me Myspace Comments
MyNiceProfile.com

6 comments:

Namaku Asumira said...

hoi
menggedik lak eaa
hahahaha

p wat esemen2 nuhh

pss.. tringin pulak nk try.. tunjuk sat gmbr kite kat kwn tuu.. ce tilik2 skit hehehe

aKu SuKe PInk said...

hahaha..ni firasat dy je la..sbb mke ak mcm nk sme dgn someone tu..hahaha...

cik ziera said...

ahhaha..mg dah jodoh..masin tul mulut kwn tuuu...

aKu SuKe PInk said...

hahaha..cik raja pn same gak..doa2 la jdoh kite org yg dkt..wakakaka...=)

farah said...

hahaha...dayah2....aku doakan ko bahagia...kawin ajak yerk..

aKu SuKe PInk said...

hahaha..farahana...xde pape pn la..ni jz gosip je...hahaha..ak pn doakn ko bhagia gak..nk kawin ajk ak tau,,huhu..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

semakin tua..

Lilypie Kids Birthday tickers