Wednesday, July 27, 2011

Abah da tetapkan jodohku?

Assalamualaikum kawan-kawan blogger sekalian.. ^_^
Haha.. tajuk macam hape je.. =p

Petang tadi, parent cik dayah berdiskusi la sikit pasal orang kahwin ni.. * ye la sekarang ni kan boleh dikatakan memang tengah 'hot' musim kahwin ni..hehe..*
Dan tidak semena-mena.. * cehwah! haha..* abah cik dayah terus cakap calon menantu pilihan dia..
Tetibe cik dayah rasa cuak + malu.. hehe.. * tapi dapat control dengan buat muka innocent..haha..*
Abah cik dayah da ada calon ke untuk cik dayah ni..?
Biar betul abah cik dayah ni.. * cakap dalam hati je la..hehe..*

"Abah nak akak cari lelaki kalau boleh belajar kat U jugak.. & ada kerja tetap.. Jangan nanti laki makan hasil bini plak! "

Tu dia, abah da cakap macam tu.. so cik dayah diam je la..
Nanti kalau jawab nanti, meleret-leret pulak hal ni..hehe..
Tiba-tiba emak cik dayah pulak cakap.. tapi kalau da jodoh tu.. nak buat camne an.. * sporting gak emak cik dayah ni..hihi..*



status pun camni bila ramai kawan-kawan da berpunya.. =P




About Me Myspace Comments
MyNiceProfile.com

5 comments:

eanDrose, said...

jodoh?ehem-ehem...

hidayah abu said...

cik ean = haha.. takde la.. just terpikir je kot.. =P

.izzati liyana. said...

lame-lame sampailah turn cik dayah pulak. hehe. jodoh ditangan tuhan. :)

hidayah abu said...

cik izzati = betul tu.. juz cepat or lambat je.. hehe

kemey said...

cik dayah da ade calon ke hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

semakin tua..

Lilypie Kids Birthday tickers