Tuesday, July 19, 2011

Saya Dari Universiti Malaya

Assalamualaikum kawan-kawan blogger semua..
Semalam sambil cik dayah blogwalking, secara sengajanya terbaca la pulak 1 segmen ni..
Segmen tersebut ialah.. jeng,,jeng,,jeng.. Saya Dari Universiti ....... * fill in the blank ye.. =) *
So semalam lagi nak join.. tapi memandangkan da nak dekat pukul 2 pagi..so mintak permission kat empunya blog tu ---& cik Suhazli Muhamad nak join segmen ni hari ni...haha..
Dengan joinnya cik dayah dalam segmen ni, harap-harap dapat tambah kenalan bukan setakat kawan-kawan blogger yang sama U, tapi semua blogger dari U lain.. & mana la tau kalau-kalau bertemu jodoh la pulak ke an?? hahaha..* tetibe tergatai pulak..haha..=p *



berminat nak join?.. klik di LINK ini.. ;)


nama panggilan = ramai kawan-kawan panggil dayah je..

dari universiti = Universiti Malaya 
tahun depan da final year.. * tetibe terfikir pasal tesis la plak..hoho..*
still stay dalam kolej lagi.. Kolej 7 a.k.a  Kolej Kediaman Za'ba..

course = Sains Geografi..


Ok siap! hehe.. =)


About Me Myspace Comments
MyNiceProfile.com

7 comments:

~naddy~ said...

menarik segmen neh/ hehe..

Suhazli said...

hehe tq ye join segmen hez!! ^^,

btw gud luck study and all the best tau!! =)

hidayah abu said...

cik naddy = mmg menarik..jom la join skali... hehe..

cik suhazli = most welcome.. & thanx! =)

eQuRlz said...

eqa ex UM.. n ex 7th jugak.. Adess.. rindu nya.. 3 tahun eqa duk 7th.. :)

hidayah abu said...

cik equrlz = kakak la ni.. =).. samela.. sy pn 3 thun kt klej 7th tu..hoho..

Aimifiqa said...

hehe. hai senior. hehe. final year sudah. bestnyer. baru lepas 1st year

hidayah abu said...

hai adik junior..hihi..
best ke bile final year? rasenye bile 1st year & 2nd year agy best kot..hoho..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

semakin tua..

Lilypie Kids Birthday tickers