Wednesday, July 20, 2011

Aku Blogger Negeri Sembilan

assalamualaikum kawan-kawan semua..
sihat-sihat la hendaknye ye.. =)
cik dayah nak join segmen lagi! terasa diri ni macam best pulak bila dapat join segmen-segmen yang menarik ni..hehe..* sila baca dalam nada yang merendah diri ye..haha..*
alhamdulillah bila cik dayah banyak mem'follow' kawan-kawan blogger lain..secara langsung tak berapa nak langsung.. kita boleh update dengan segmen, GA & contest yang ter'latest'..hehe

**********************************

 

anda mau join juga? sila ke LINK ini..


Daerah = sekarang cik dayah stay kat Kuala Pilah..

Tempat Menarik = cik dayah rasa semua menarik kat N9 ni..hehe..
contohnya Istana Lama Sri Menanti, pantai PD & Teluk Kemang, homestay kat Kg Lonek & banyak lagi la..hoho

Makanan menarik = suda semestinya masak lemak cili api..hehe.. lagi-lagi kalau kuahnya yang pekat bersantan tu...hihi

Tempat belajar = sekolah rendah di Sekolah Kebangsaan Yamtuan Lenggang
sekolah menengah di SMKA Sheikh Haji Mohd Said, Seremban
pernah belajar di Kolej Matrikulasi Kedah..
dan sekarang study & da final year da pun kat Universiti Malaya..


p/s = ramai yang tak caye yang cik dayah dulu study dekat sekolah agama *sekolah arab*.. tau la imej cik dayah camni an..huhu..



About Me Myspace Comments

14 comments:

Golden Rose said...

saya dr penang

hidayah abu said...

cik golden = hehe..selamat berkenalan.. ;)

saiazuan said...

ow n9 mari gak...hehe

hidayah abu said...
This comment has been removed by the author.
hidayah abu said...

cik saiazuan = hehe..memang oghang noghori pun..hoho.. =)

Nadya O'Conner said...

blogger pahang melawat blog ini..happy blogging dan salam kenal:)

nad dah senaraikan nama setiap negeri..kalau nak BW..klik lah :: Senarai Nama Segmen Aku Blogger Negeri By SCD

EMOdisaster said...

salam orang pilah...esey da singgah...hehe..slamat b'konalan..! =)

fairytopia girl said...

den dtg dri johor nie.
hehehehe.

http://merahjambujingga.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-johor.html

hidayah abu said...

cik nadya = slm perkenalan juga drpd orang noghori..hehe

cik emo = hehe.. salam kembali..

cik fairy = slmt brkenalan.. =D

azeelia azman said...

dari kelate jauhh dtg sini.hehe. folo dahh. :)

yayath said...

hai..saya org n9 jugak..hehe..x sempat join segmen la..:)

salam perkenalan^^

hidayah abu said...

cik azeelia = boleh la belajar kecek kelate ni..hehe, thanx sudi follow..

cik yayath = salam perkenalan juga kat oghang noghori..hoho

ezzaty harith said...

laa..skola shams ea??

orang n9 gak..tp xjoin segment..follow sinie :)

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum... Slmat Berpose...

Singgah dari segmen "Aku Blogger Negeri"

Salam perkenalan...

Saya Blogger dari "PAHANG"...

Ada masa...singgahla My Blog..."Babat87.blogspot.com"

Nice Header...

-Adios-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

semakin tua..

Lilypie Kids Birthday tickers