Saturday, July 30, 2011

Yeay! Da nak puasa!

Assalamualaikum kawan-kawan sekalian..
Alhamdulillah hari Isnin ni da nak start puasa da.. * excited je lebih,,hihi..*
Tak sabar nak dengar announcement dekat tv.. yang hari Isnin ni puasa..

Rasa macam lain sikit la puasa tahun ni.. macam meriah sangat la plak..
Ramai orang-orang jauh balik kampung.. nak sambut 1st Ramadan dengan family kat kampung la katakan..
Jiran-jiran pun sibuk je bakar lemang..* macam da nak dekat raya la plak..hehe..*

Nasib baik sekarang ni universiti da selaraskan cuti  * 4 bulan kot.. lame tu..hoho..*
Dapat la cik dayah merasa puasa kat rumah..hehe..
Dapat sahur & buka puasa dengan family + makan makanan2 yang best..hihi. * puasa tak lagi, da fikir pasal buka puasa la plak.* 





Selamat berpuasa kawan-kawan.. ^_^
- pak cik Google bagi.. -


About Me Myspace Comments
MyNiceProfile.com

2 comments:

.izzati liyana. said...

selamat berpuasa, berbuka puasa dan beramal. :)

best kan puasa kat rumah. hehe. lame tak makan lemang..

hidayah abu said...

cik izzati = selamat berpuasa juga.. best! macam2 juadah ade..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

semakin tua..

Lilypie Kids Birthday tickers