Monday, July 18, 2011

Saya Nak Baju Kelawar AMNI Collections

assalamualaikum..
thanx kat cik Zil-el-Saif sebab sudi invite cik dayah join contest ni.. * cik dayah memang suka kalau join-moin contest ni..hihi*


kepada kawan-kawan yang berminat sila klik banner or link ni..

saya minat sangat kat baju ni..


sebab apa cik dayah pilih baju ni? sebab warna hitam putih ni nampak sangat cool dan menarik.. * walaupun cik dayah suka warna pink tapi design ni berjaya memikat hati cik dayah ni..hehe*
dan warna hitam ni InsyaAllah tak jarang.. tu yang membuatkan rasa bertambah nak pilih je baju ni..hehe
jika terpilih menang contest ni.., cik dayah bersyukur sangat sebab da lama tak pakai baju kelawar ni.. =)
paling last pakai pun seingat cik dayah, masa form 1 dulu..huhu

contest ni ditaja oleh AMNI Collections dengan kerjasama IBRAHzine.com
tarikh tutup contest ni 7/8/2011
so sempat lagi kawan-kawan nak join..* tak kesah la boy ke girl ke..jangan malu-malu nak join..* =) )





About Me Myspace Comments
MyNiceProfile.com

3 comments:

Zil-el-Saif @ AMNI Collections said...

Salam. Saya dah review entry ni. Ok, LAYAK untk menyertai peraduan ini. (",)

hidayah abu said...

w'salam..thanx inform.. & thanx gak sbb invite join contest ni.. =)

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

hehe so gudluck taw sis <3

btw,
boleh aimie mntak tlg untuk komen entry ni x? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

GA ni memerlukan komen terbanyak utk jadi pemenang. So, tlgla bantu saya :) tq sgt2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

semakin tua..

Lilypie Kids Birthday tickers